Cultureum4all


Kövessen minket a Facebookon és az Instagramon a legfrissebb hírekért és újdonságokért!Színház Szalon

A célunk az, hogy a közönség olvasmányok, bemutatók és színházi előadások révén nyugodt légkörben élvezhesse művészi és kulturális szöveg és szövegrészlet alkotásokat.


A Színház Szalon kortárs és klasszikus darab felolvasásokat és színházi előadásokat szervez.

Nagyra értékeljük bevált művészek hozzájárulásait, de arra is törekszünk, hogy támogassuk a feltörekvő művészeket, és lehetőséget adjunk a fiatal tehetségeknek arra, hogy szélesebb közönséget érjenek el.


Ha meghívást kap a Színházi Szalonba, kérjük regisztráljon a meghívóban foglaltak szerint.

Jelenleg az előadások olyan helyszíneken zajlanak, amelyeket a Cultureum tagjai és védnökei bocsátottak rendelkezésre, ezért a vendégeket arra kérjük, hogy viselkedjenek ennek megfelelően. Ha nem tud részt venni egy előadáson, átadhatja a meghívót más valakinek, akit hajlandó lenne meghívni a saját nappalijába.A Kör

A Kör célja világszerte releváns kérdések megvitatása, valamint a művészettel és a kultúrával kapcsolatos ismeretek és készségek elsajátításának elősegítése.

Dieses Bild hat ein leeres alt-Attribut; sein Dateiname ist img_5635.jpg.

A témához kapcsolódó műhelyek és foglalkozások nyugodt légkört biztosítanak a közönségnek a közös tanuláshoz és felfedezéshez. A foglalkozások egyéni 2-4 órás eseményekből, heti tanórákból és intenzív 1-3 napos workshopokból állnak.

meghívást kap a Körbe, kérjük regisztráljon a meghívóban foglaltak szerint.

Jelenleg a Kör órái és műhelyei a Cultureum tagjai és védnökei által rendelkezésre bocsátott terekben zajlanak, ezért a vendégeket arra kérjük, hogy viselkedjenek ennek megfelelően. Ha nem tud részt venni egy előadáson, átadhatja a meghívót más valakinek, akit hajlandó lenne meghívni a saját nappalijába.Nyelvi és kulturális események gyermekek és fiatal felnőttek számára

A Cultureum multikulturális olvasmányokat, bábelőadásokat és színházi műhelymunkákat szervez gyermekeknek és fiatal felnőtteknek.

Lelkesen törekszünk az óvodákkal, iskolákkal és más oktatási intézményekkel való együttműködésre, új ötletek és projektek életre hívása reményében.

%d Bloggern gefällt das: