Podcast: Language & Culture with Dr. J


Kövessen minket a Youtubeon és az Instagramon a legfrissebb hírekért és újdonságokért!

Közeli és személyes interjúk szakértőkkel és hallgatókkal a világ minden tájáról. Egy podcast a nyelvről, a kultúráról és az identitásról!


A podcast műsorvezetője, Dr. Henriette J. Runte világszerte tanított egyetemeken és felsőoktatási intézményekben. Pályafutása kezdete óta hallgatók és kollégák egyaránt szeretettel hívják Dr. J-ként.

Dr. J humánbiológia szakon felsőfokú (BA), francia irodalom szakon egyetemi (MA) és doktori (PhD) végzettséggel rendelkezik. Kutatása a színház és a művészet közösségre gyakorolt hatásaira összpontosított. Dr. J egy neves német egyetemen dolgozik, és szabadidejében lelkes sportrajongó.


Ebben a podcastban Dr. J interjút készít különféle tudományterületek lenyűgöző szakembereivel – politikusokkal, művészekkel, az orvostudomány, a jog, az üzleti élet és más területek szakembereivel -, valamint nyelvoktatókkal és hallgatókkal a világ minden tájáról.

Hangoljon rá és merüljön el ezekben a nyelvekben, miközben szórakoztató és elgondolkodtató beszélgetéseket hallhat a nyelvről, az identitásról és a kultúráról, valamint arról, hogy ezek hogyan hatnak a munka és az élet minden területére.


A podcast egyes epizódokat tartalmaz angol, spanyol, francia és német nyelven (valamint alkalmanként más nyelveken a világ minden tájáról).


Listen and subscribe

%d Bloggern gefällt das: